Skip to main content

Tortas kaip socializacija ir savarankiškumas

 Kepiau šiandien spnguolių pyragą, su Kęstu iš karto buvom nusprendę, kad vaikai jo nevalgys. Iškepiau pyragą, įdomus gavosi, apverstas spanguolių šokoladinis pyragas. Ir... gimė mintis su vaikais ką nors nuveikti - kodėl neiškepti tortą. Kvietėm Bubą su Ilona "ant torto", bet tos dvi nepasirašė. Ievai sakau - skambink savo draugėm.

Nei viena draugė neatsiliepė, paskui susirašė ir... Ieva iškeliavo pas draugę valgyti bulvinių blynų ir atgal abi parsinešė tortui reikiamų produktų.

Kibom į darbus, grūdom sausainius, lydėm sviestą, plakėm, maišėm, žėlę tirpdėm, maišėm, pjaustėm, sluoksniavom ir gimė tortas.

Tortas stingsta per naktį ir visa gauja mergų ryt ateis valgyti pagaminto torto.

Atrakcijų, atrakcija ir socializacija, ir recepto savarankiškas atsirinkimas, ir produktų prisipirkimas, ir gaminimas, ir recepto laikymasis. Nekeptas varškės ir mangų žėlės tortas - https://www.lamaistas.lt/receptas/varskes-ir-baltojo-sokolado-tortas-su-mandarinu-zele-ir-avietemis-80962

Ryt žiūrėsim, kaip tas torto skonis, labai jau smalsu, kaip gavosi. Labai smalsu, nes tortus gaminam labai retai, o su žėle tortus gaminam dar rečiau.





Comments